Om boken

När boken väl var klar, kom automatiskt bokomslaget till

Jag hade i några dagar ett enormt sug på att måla en tavla, men lyckades inte få till det. Min lärare, Maria (TV Medium) Jansson sa till mig att måla direkt från hjärtat och låt penseln bara flöda. Jag stod länge och kikade på den vita, tomma tavlan. Jag lyfte sakta upp penseln och började dra några streck här och där. Ett par timmar senare ställde jag mig en bit framför det blivande konstverket och det gick en rysning genom hela kroppen. Jag ropar på min son som brister, ”WOW. SNYGGT. Men mamma, det ser ju ut som Jesus…”

Ja, en gestalt hade växt omedvetet fram i målningen, samt färgade varelser som riktar sin väg upp och in mot ljuset. Jag visade upp min innersta och nya skapelse till Maria som blev helt betagen. Hon ville till varje pris köpa tavlan och tavlan blev hennes. Innan hann jag bestämma mig för att konstverket skulle bli mitt bokomslag, då tavlan talade eller vad tycker du?

Det har också varit en tuff resa

Med handen på hjärtat måste jag också tala om att denna resa med det liv vi inte kan se och ta på – till att få till en bok, har varit en resa med höga berg och djupa dalar.  Det har rent ut sagt varit obehagligt med okontrollerade känslor och välmående. Det är ju ändå en del av mig och mitt liv som jag berättar om, som för många är rent struntprat. Men det är för mig verklighet, då det ligger i mitt undermedvetna och trycker och upplever.

Nu när jag har tagit hand om mig själv och boken känns det bra igen så att jag kan fokusera på min mediala utbildning efter sommaren, samt psykiatrikursen som är jobbrelaterat till min undersköterska utbildning.

Jag är!

Annars är det som vanligt, jobbar om nätterna, gör hemsidor -och tränar styrka om dagarna. Äter god mat som gynnar kroppen (Besök: Karlzons Recept och Hälsa på Facebook) På mina långledia dagar åker jag till Gotland för att landa och hämtar andan med kärlek, natur och fotning, (Följ mig: på @karlzons_foto på Instagram)

MVH Linda Karlzon <3