Lyssna på podden

Min livsresa och om boken Lost in space – Sanningen finns inom dig

Jag blev intervjuad av Bonuspappan & Plusmamman:

”Här kommer avsnitt 95 av Bonuspappan & Plusmamman, där vi åker hem till Linda Karlzon i Göteborg och hör om hennes spännande livsresa. Hon växte upp i en bonusfamilj, men förlorade sin äldre halvsyster i en bilolycka.”

Lyssna på hela intervjun här. Klicka på bilden och nytt fönster öppnas.

I samband med min kommande boktrailer

till min bok ”Lost in space” så växte en idé

Boktrailes.com växte ur ideén när jag själv skulle skapa en egen boktrailer men fann inga kloka sidor på andras boktrailers utan sökte på facebook där jag  kom i kontakt med andra författare och deras trailers. Jag fick en del inspiration för både min kommande trailer och till hemsidan, så det blev enkelt och mycket jobb. Men nu är grunden klar.

Vår vision

Att samla boktrailers på en och samma sida, marknadsföring, SEO och där författare även kan presentera sig själv, om sin bok och länkar till deras privata sociala sidor om så önskas. Vi tänker enkelt och jobbar ständigt på att bli så bra som möjligt.

Utan er kan sidan inte växa. Kritik är bra. Vi har jobbat med webdesign i 20 år så vi vet vad vi pysslar med. Vi lyssnar alltid på kunden och vi vill ha nöjda kunder.

Varmt välkomna

Fredagen den 13 juli då boken släpptes var det nymåne och solförmörkelse på samma gång

2018 fredagen den 13 juli, när jag fyllde år fall nymånen på 20º41 i kräftans tecken.

Det var ett speciellt ögonblick då samtidigt som det var nymåne, var det solförmörkelse.

Det var ett speciellt ögonblick för kräftan/Jag då det var hennes känsligaste stund på året och sol, måne och ascendent sågs i kräftans tecken.

Källa: Astrobloggen

Med denna nymåne innebar det förändring. Som alltid förklaras nymåne med att släppa det gamla och in med det nya. Det är ett löfte om ny cykel med ett erbjudande till oss människor att börja ett nytt kapitel. Det är nu man ska så sitt frö, implementera idéer och sätta igång. Det är genom tankar man kan skapa verklighet, som att skapa ett projekt, mitt boksläpp.

Jag hade sedan länge bestämt mig att boken skulle släppas just då, på min födelse dag, vilket resulterade en dag med att släppa det gamla och in med det nya, så fröet alltså. Under denna unika nymåne med solförmörkelse förstärker energin 10 faldigt starkare än vanligt, vilket efterlämnar sig en energi som varars upp till 6 månader. Denna händelse kallas för eklips, vilket förr skrockade om ” Ond bråd och död…” Det finns mängder av statistik som visar samband mellan eklipser och naturkatastrofer. Ja, vad fick vi I Sverige? Extremvärme, torka följt av skogsbränder. MEN eklips behöver inte vara ett dåligt omen, det kan bli en vändpunkt i människans liv. T.ex. ett tillfälle att nå ett andligt genombrott.

Så mitt boksläpp under denna händelse med positiva energier som vararupp till 6 månader var ett bra, omedvetet val av dag helt enkelt. Så nu vet ni det. Köp min bok…

/Kram

Köp min bok! Få den signerad på köpet

Lost in space – Sanningen finns inom dig

Priset är 248 kr inkl frakt inom Sverige

Instruktioner

Ange dina kontaktuppgifter nedan, så mejlar jag dig information om betalning. I priset ingår boken signerad.

Hej vänner!

Kul du hittade hit. Jag antar att boken har talat till dig och du är nu nyfiken på att veta mer? Då har du kommit rätt och du är så välkommen. Jag ska försöka göra mitt bästa för att du ska finna just din väg, men glöm inte att det är BARA DU som kan finna den, för sanningen finns inom dig. Jag kan bara vägleda dig…