I samband med min kommande boktrailer

till min bok ”Lost in space” så växte en idé

Boktrailes.com växte ur ideén när jag själv skulle skapa en egen boktrailer men fann inga kloka sidor på andras boktrailers utan sökte på facebook där jag  kom i kontakt med andra författare och deras trailers. Jag fick en del inspiration för både min kommande trailer och till hemsidan, så det blev enkelt och mycket jobb. Men nu är grunden klar.

Vår vision

Att samla boktrailers på en och samma sida, marknadsföring, SEO och där författare även kan presentera sig själv, om sin bok och länkar till deras privata sociala sidor om så önskas. Vi tänker enkelt och jobbar ständigt på att bli så bra som möjligt.

Utan er kan sidan inte växa. Kritik är bra. Vi har jobbat med webdesign i 20 år så vi vet vad vi pysslar med. Vi lyssnar alltid på kunden och vi vill ha nöjda kunder.

Varmt välkomna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *