Fredagen den 13 juli då boken släpptes var det nymåne och solförmörkelse på samma gång

2018 fredagen den 13 juli, när jag fyllde år fall nymånen på 20º41 i kräftans tecken.

Det var ett speciellt ögonblick då samtidigt som det var nymåne, var det solförmörkelse.

Det var ett speciellt ögonblick för kräftan/Jag då det var hennes känsligaste stund på året och sol, måne och ascendent sågs i kräftans tecken.

Källa: Astrobloggen

Med denna nymåne innebar det förändring. Som alltid förklaras nymåne med att släppa det gamla och in med det nya. Det är ett löfte om ny cykel med ett erbjudande till oss människor att börja ett nytt kapitel. Det är nu man ska så sitt frö, implementera idéer och sätta igång. Det är genom tankar man kan skapa verklighet, som att skapa ett projekt, mitt boksläpp.

Jag hade sedan länge bestämt mig att boken skulle släppas just då, på min födelse dag, vilket resulterade en dag med att släppa det gamla och in med det nya, så fröet alltså. Under denna unika nymåne med solförmörkelse förstärker energin 10 faldigt starkare än vanligt, vilket efterlämnar sig en energi som varars upp till 6 månader. Denna händelse kallas för eklips, vilket förr skrockade om ” Ond bråd och död…” Det finns mängder av statistik som visar samband mellan eklipser och naturkatastrofer. Ja, vad fick vi I Sverige? Extremvärme, torka följt av skogsbränder. MEN eklips behöver inte vara ett dåligt omen, det kan bli en vändpunkt i människans liv. T.ex. ett tillfälle att nå ett andligt genombrott.

Så mitt boksläpp under denna händelse med positiva energier som vararupp till 6 månader var ett bra, omedvetet val av dag helt enkelt. Så nu vet ni det. Köp min bok…

/Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *